Rikta Bucklor

Vi på FBR Service har ett samarbete med Nordic Dent.

Nordic Dent är specialister inom riktning av bucklor på bilar utan omlackering.

Tjänster Nordic Dent
Den där retliga bucklan på bilen ett minne blott. Nordic Dent använder sig av en teknik som funnits länge i USA och är väl utbredd i Europa.

Det unika med metoden är att skadan repareras på ett hantverksmässigt sätt så att inte lacken skadas. På så vis bibehålls originallacken och du slipper olika färgnyanser. Förutom detta är det också både billigare och snabbare än gammal traditionell hantering. Att fixa bucklan på bilen går både snabbt och blir osynligt.

Anlitar du Nordic Dent kan din bil bli som ny på endast en timme!

Nordic Dent står för god service och hög kvalitet, fråga våra kunder:

– FBR Service
– Bilia Skaraborg
– Lindströms Bil AB
– Bröderna Larsson
– Holmgrens Peugot Center
– Autosalongen
– Belina Bil
– m.fl.

Om Nordic Dent
Joakim Carlsson, specialist inom riktning av bucklor på bilar startade Nordic Dent 2002. Vår specialitet är riktning av bucklor utan omlackering. Vi åker i huvudsak runt till olika bilhandlare på uppdrag och är idag väletablerade i Varberg, Falkenberg, Halmstad, Göteborg, Alingsås, Jönköping och Skaraborgs Län. Vi har också fasta stationer i Lidköping, Skövde, Skara samt Halmstad.

Tekniken vi jobbar med har funnits länge i USA och är väl utbredd inom Europa. Det engelska namnet är PDR – Paintless Dent Removal. Metoden förutsätter att lacken i det skadade området är hel. Skadan repareras sedan på ett hantverksmässigt sätt utan att originallacken skadas. Eftersom originallacken bibehålls slipper du felaktiga färgnyanser på det skadade stället – skadan blir helt osynlig!

Priset är dock det bästa av allt, det är 70-80% billigare än vanlig lackering.

Länk: Läs mera om Nordic Dent på deras hemsida.

Rulla till toppen